Об’єднаний чемпіонат АФЛ: підсумки четвертого ігрового дня

У суботу, 15 червня, відбулися протистояння четвертого туру в Об’єднаному чемпіонаті АФЛ. Детальніше про цей насичений на захопливі поєдинки ігровий день – у матеріалі.

“Копа” – “Євро Форвардінг” (6:0)

Підопічні Павла Костюка зуміли набрати історичного ходу. До цього двічі поспіль “копівці” у рамках змагань АФЛ ще не перемагали.

За тур до цього обігравши ФК “Енергія-2-ЛП”, “Копа” зуміла ще й подужати “логістів”. Цього разу ще й із більш переконливим результатом.

Перший тайм колективи розпочали дуже навіть жваво. Було помітне бажання “Євро Форвардінг” до активної роботи попереду. Втім, ближче до 5-ої хвилини номінальні господарі все ж взяли контроль над грою і почали забивати. У першому таймі таким чином “Копа” забила двічі зусиллями Зивера та Гупала.

Другий тайм дуелі видався ще більш результативним. Відзначалась, щоправда, знову лише “Копа”. По “дублю” оформили Асатрян та Таргонський.

Переможці зуміли суттєво покращити своє турнірне становище. “Логісти” натомість поки не можуть набрати оптимального складу та тонусу.

“ICOOLA” – “Галицька здоба” (2:3)

Точно найбільш пристрасна та непоступлива дуель туру. Команди вже добре знають одна одну, та все ще мають чим дивувати.

Так, до прикладу, суттєво здивував майже блискавичний забитий гол від “айфоністів”. Уже на першій хвилині Коваль вивів “ICOOLA” вперед. Склалося враження, що саме пропущеного м’яча “пекарі” чекали, аби почати набирати темпу. До 10-ої хвилини підопічні Сергія Тригубця забили аж тричі. Розписувались у воротах Мірзаєва Люблінський, Пилипишин та Чурко. Більше голів у першому таймі не було.

По перерві “Галицька здоба” віддала гру “першим номером” супернику і це одного разу все ж принесло плоди “айфоністам”. Забив той, від кого не чекали. Мірзаєв швидко вкинув м’яча собі на хід та із середньої дистанції зумів пробити Павліва.

Які схеми та награвання далі “ICOOLA” не застосовувала, та все ж більше підопічні Володимира Когута не забивали.

Як наслідок – третя перемога поспіль у чемпіонаті саме для “пекарів”.

“Nice Guys” – “Штурм” (4:1)

“Хороші хлопці” своєю концентрацією доводять, що після осічки з “NG Metal” більше балів губити не збираються. Цього разу команда у доволі спокійному режимі зуміла подужати завжди непростий “Штурм”.

Вже на 3-ій хвилині Дудаш результативним пострілом вивів “Nice Guys” вперед. До перерви також двічі забивав Іванишин. Не скажемо, що “Штурм” геть зовсім не опирався, але якихось конкретних епізодів у команди Юрія Цибика насправді не було.

Увесь другий тайм “Штурм” діяв із п’ятьма польовими. Користь це принесло лише на 17-ій хвилині, коли забивав Карабин. Решта ж потенційно небезпечних моментів розбивалися об ешелований та злагоджений захист команди суперника.

Крапку у грі поставив вищезазначений Іванишин, який на 29-ій хвилині спустив завісу цього матчу.

“Енергія-2-ЛП” – “NG Metal” (1:12)

Той випадок, коли підсумковий рахунок все ж не відповідає дійсності. Юні “енергетики”, звісно, закономірно поступилися, але на поразку із відповідним результатом точно не заслуговували.

Перший момент гри, до прикладу, був саме у номінальних господарів, але свій вихід віч-на-віч Козак не реалізував. Це нібито “металістів” розбудило і після того вони просто почали знищувати суперника забитими м’ячами. До перерви таких було 6. У другому таймі ще 6, але підопічні Володимира Осінчука таки зуміли відзначитись голом престижу. Хоча за такого рахунку, звісно, важко говорити про якийсь престиж.

Користуючись нагодою, все ж респект ФК “Енергія-2-ЛП” висловимо. Команда в атаці діє дуже навіть привабливо. Інша справа в тім, що реалізація геть кульгає, але це питання, звісно ж, можна натренувати.

З повними записами усіх поєдинків туру, а також хайлайтами кожного матчу можете ознайомитися на нашому YouTube-каналі.

Інформаційна служба АФЛ

Партнери