Об’єднаний чемпіонат АФЛ: анонс матчів дванадцятого туру

У суботу, 10 серпня, відбудеться 12-ий тур у рамках літнього сезону Об’єднаного чемпіонату АФЛ. Детальніше про наступні поєдинки – розповідаємо у матеріалі.

“Штурм” – “UnoMas” (9:00)

Минулого тижня “штурмовики” відчули ковток свіжого повітря. Команда перемогла вперше за багато турів і тепер не планує зупинятись.

“UnoMas”, втім, геть не той суперник, з яким можна впевнено розраховувати на очки. У попередньому турі “ресторатори” продемонстрували доволі впевнену гру із “Галицькою Здобою” та зуміли здобути важливий заліковий пункт, зберігши шанси на третю позицію. Підопічним Андрія Федюка є що доводити, тому далі побачимо дуже цікавий “UnoMas”.

Очна дуель таких опонентів майже ствердно каже про те, що видовища та відкритого футзалу буде багато.

“Штурм” – “UnoMas” – чудова мотивація, щоб бадьоро розпочати суботній день.

“NG Metal” – “ICOOLA” (10:00)

У першому колі матч між цими суперниками завершився розгромом. Тоді “металісти” впевнено тріумфували – 8:0.

Цього разу “ICOOLA” точно зробить усе від себе залежне, аби схожий перебіг подій не повторився. “Айфоністи” відверто злі і самі на себе, і на те, що ніяк не вдається зачепитись за хороший результат уже чимало турів. Команда осіла на сьомій позиції “турнірки”, хоча знає, що амбіції колективу куди вищі. Свою першу перемогу на чолі команди в ОЧ АФЛ ніяк не може здобути Віталій Радевич. Розуміємо, що “NG Metal” – не той опонент, із яким логічно виникають плани обзавестись трьома очками, але чому б не спробувати зробити найгучнішу сенсацію чемпіонату?

Щодо “металістів” – кардинальна інша історія. Певна річ, підопічні Василя Дениса будуть фаворитами у прийдешній дуелі, але позитивний результат минулого тижня може зіграти злий жарт. Тепер, коли відстань до найближчого переслідувача у боротьбі за чемпіонство комфортна, команді головне – не розслаблятися, а довести справу до кінця.

Голів точно не бракуватиме, але хто заб’є більшу кількість – побачимо.

“Євро Форвардінг” – “Nice Guys” (11:00)

Якби хтось у першому колі сказав, що “хороші хлопці” і “логісти” матимуть приблизно однакові шанси на перемогу в очній грі – ту людину б, мабуть, закидали камінням.

Зараз номінальні господарі виглядають дуже і дуже збалансовано. Команда перемагала у двох попередніх турах і, авжеж, здобула такий необхідний запас впевненості. Жоден опонент за таких умов не може бути страшним. “Логісти” нарешті віднайшли свій улюблений футзал та кадрово збагатились.

Віцечемпіони “Nice Guys” минулого тижня зазнали болючого ляпаса. Команда вдруге у сезону поступилася “NG Metal” і тепер лише сприятливі збіги обставин можуть допомогти підопічним Євгена Москвіна повернутися до інтригуючої боротьби за “золото”. Втім, для досягнення цілей і самим не можна втрачати.

Нас очікує дуже захоплива гра, яка закриватиме програму суботи, 10 серпня.

*Матч між ФК “Копа” та ФК “Енергія-2-ЛП” перенесено на пізніший термін. ФК “Галицька здоба” пропускає тур відповідно до календаря.

За усіма матчами у режимі Live-трансляцій матимете можливість стежити на YouTube-каналі АФЛ. Підписуйтесь та обов’язково вмикайте сповіщення.

Інформаційна служба АФЛ

Партнери