Відбулось планове засідання Виконавчого Комітету АФЛ

У четвер, 8 серпня, відбулися регулярні збори Виконкому Асоціації футзалу Львівщини. Розглянуті актуальні питання щодо поточного змагального сезону, озвучено плани стосовно організації наступного та інше. Детальніше – у матеріалі.

На засіданні Виконкому АФЛ було розглянуто низку важливих питань, що стосуються проведення Об’єднаного чемпіонату, який триває. Обговорено формат та умови майбутніх чемпіонатів, що будуть проводитися в лігах, створених згідно зі спортивним принципом.

Оскільки спливає термін, визначений Статутом АФЛ, було прийняте рішення провести чергову звітно-виборну Конференцію АФЛ 10 січня 2025 року. З часом та місцем проведення Конференції Виконавчий комітет АФЛ визначиться згодом, враховуючи наші реалії.

Серед приємних моментів було підбиття підсумків навчання за програмою Диплом “С” з футзалу та вручення тренерської ліцензії віцепрезиденту АФЛ Ростиславу Капітанцю. Тривалий період навчання завершений, висновки зроблені, структуру, яка відповідатиме за цей перспективний напрямок роботи, реорганізовано.

Також присутні відзначили вагомий внесок заступника голови комітету ветеранів футзалу АФЛ Володимира Холявінського у розвиток ветеранського спорту, його багаторічну працю та активну життєву позицію. Рішенням Виконкому Холявінський Володимир Ярославович удостоєний почесної відзнаки АФЛ медалі “За заслуги”.

Інформаційна служба АФЛ

Партнери