Об’єднаний чемпіонат АФЛ: анонс матчів тринадцятого туру

У суботу, 17 серпня, відбудеться 13-ий тур Об’єднаного чемпіонату АФЛ. Що нам може подарувати прийдешній ігровий день – розповідаємо в анонсі.

“Євро Форвардінг” – “Копа” (9:00)

Зустріч, яка може стати однією з найбільш яскравих у турі. “Логісти” набрали ходу, а “Копа” повертається до матчів ОЧ АФЛ після невеличкої перерви.

Номінальні господарі продовжують приємно дивувати. Настільки, що навіть перемога для цієї команди тепер вже звична справа. Після невдалого першого кола відбулося внутрішнє перезавантаження колективу і тепер “Євро Форвардінг” навіть всерйоз бореться за ТОП-5. У попередньому турі команда взагалі обіграла одного з претендентів на чемпіонство “Nice Guys”, тому тепер на позитиві готується до інших викликів.

“Копівці” натомість минулого тижня у матчах ОЧ АФЛ участі не брали. Не тому, що пропускали свою гру відповідно до календаря, а через більш серйозні, міжнародні причини. Підопічні Павла Костюка вкотре взяли участь у Чемпіонаті світу серед дітей під опікою та зуміли там посісти третю позицію. Чудовий результат серед 24-ох команд. З новими силами та бажаннями колектив повертається до регіональної першості і, певна річ, планую цю справу ознаменувати звитягою.

Амбітний новачок чи перспективна юнь? Хто візьме гору у цій дуелі? Шанси розцінюємо як приблизно рівні навіть попри те, що у першому колі “Копа” здолала суперника із рахунком 6:0.

“Галицька здоба” – “ICOOLA” (10:00)

Ці двоє добряче рубалися ще минулої зими у Бізнес-лізі, а зараз перенесли власне протистояння на ниву Об’єднаного чемпіонату АФЛ.

Насправді суперники доволі багато матчів провели одне проти одного останнім часом і добре вивчили сильні та слабкі сторони опонента. Від того, втім, зустрічі не є нудними. До прикладу, у двобої першого кола із рахунком 3:2 за досить “веселого” футзалу тріумфували саме підопічні Сергія Тригубця. З того часу спливло багато води, але “пекарі” і досі залишаються претендентом на “срібло”, а “ICOOLA” тільки починає звикати до нового наставника.

Минулий тур все ж довів, що недооцінювати “айфоністів” не можна. Підопічні Віталія Радевича відібрали очки у чинного чемпіона, зігравши внічию із “NG Metal” (2:2). Тепер є шанс полоскотати нерви іншому потужному супернику.

Передумови для цікавої гри точно є. Як завершиться матч? Важко спрогнозувати. Втім, зазирнувши до “турнірки”, розуміємо, що “пекарі” задля того, аби повернуться на другу сходинку, будуть робити усе можливе.

“Штурм” – “Nice Guys” (11:00)

Протистояння між двома давніми знайомими. “Штурм” та “Nice Guys” у різноманітних турнірах провели величезну кількість матчів.

Якщо занурюватись у недавню історію, то пригадуємо, що минулого літа саме підопічні Юрія Цибика на фінішній прямій вихопили “бронзові” медалі з рук “хороших хлопців”. Поточний сезон натомість “Штурм” перебуває у зоні турбулентності. Команда ще має теоретичні шанси на ТОП-5, але, мабуть, не дуже великі. Після кожного матчу Юрій Цибик у своїх флешах повторює, що у цьому сезоні на “Штурм” не варто дивитись крізь призму турнірних завдань. Колектив діє на якомусь певному рівні, але щось конкретне вже точно намагатиметься демонструвати взимку. Характер та бойового духу все ж “штурмовикам” не позичати.

Саме цих двох чинників, певно, і забракло “Nice Guys” у грі з “Євро Форвардінг” минулого тижня. Сенсаційна поразка 1:2 – точно не те, на що “хороші хлопці” розраховували. Тепер і “пекарі” у турнірній таблиці тиснуть. Саме тому, перемога над “Штурмом” дуже бажана.

У першому колі підопічні Євгена Москвіна опонента шансів не залишили – 4:1. Цього разу, втім, є сумнів стосовно повторення відповідного результату.

“NG Metal” – “Енергія-2-ЛП” (12:00)

Команди проведуть очне зіткнення у розпал дня. Спека обіцяє бути серйозною, та все ж на футзал очікуємо результативний.

У другому колі змагань юні “енергетики” провели тільки одну гру. Цей досвід як і всі інші у поточному сезоні був негативним. Колектив Володимира Осінчука прикро поступився “Євро Форвардінг” – 2:3. Після того відповідно до клопотання “Копи” номінальні гості не зіграли, а от зараз настав час діяти. Щоправда, у зустрічі із розлюченим “NG Metal” це зробити буде дуже і дуже важко. Лідери команди Дубик та Козак перейшли у міжсезоння до основної “Енергії”, тому тепер і без того складна ситуація ще більше загострюється. Скажемо так: без жарту юним “енергетикам” відібрати очки у “металістів” буде майже неможливо.

“NG Metal”, своєю чергою, вийде на майданчик із метою домінувати та забивати багато. Минулого тижня “ICOOLA” зуміла зіграти внічию із чинними чемпіонами, тому тепер треба реабілітуватися і закрити рота усім скептикам.

Фаворит у матчі очевидний, та все ж у футзалі може трапитись всяке.

*”UnoMas” пропускає тур відповідно до календаря.

За усіма матчами у режимі Live-трансляцій матимете можливість стежити на YouTube-каналі АФЛ. Підписуйтесь та обов’язково вмикайте сповіщення.

Інформаційна служба АФЛ

Партнери