Об’єднаний чемпіонат АФЛ: підсумки тринадцятого ігрового дня

У суботу, 17 серпня, відбулися протистояння 13-го туру Об’єднаного чемпіонату АФЛ. Усі чотири матчі видалися доволі результативними і потішили вболівальників своїм видовищем. Детальніше – у матеріалі.

“Євро Форвардінг” – “Копа” (3:4)

Підопічні Павла Костюка зупинили переможний темп суперника. Після трьох поспіль звитяг “логісти” вперше поступились.

“Копа”, перепочивши кілька тижнів від протистоянь ОЧ АФЛ, вийшла із завданням надолужувати та неодмінно перемагати. Вже з перших хвилин стало зрозуміло, що футзал буде “веселим”. Хоч голів у першому таймі і не було багато, та все ж гра дійсно була захопливою. На 9-ій хвилині вийшли вперед “копівці”. Зивер знайшов свій момент та впевнено його реалізував.

У другому таймі розгорнулися справжні баталії. Команди влаштували обмін голами. По 3 забиті м’ячі з кожного боку додали ще більшої яскравості грі. Найбільш результативно діяв вищезгаданий Зивер, який оформив “хет-трик”.

У підсумку – 4:3 і “Копа” вдало відзначає своє повернення до змагань АФЛ.

“Галицька здоба” – “ICOOLA” (2:1)

“Пекарі” вдруге у поточному сезоні мінімально подужали “айфоністів”.

Після класної гри “ICOOLA” у дуелі із чинним чемпіоном за тур до цього були очікування стосовно чогось подібного і в матчі з “Галицькою здобою”. Перший тайм дуелі все ж довів, що тут сценарій буде іншим.

Перші хвилин 10 команди прицінювалися одна до одної, тому моментів було не зовсім багато. Вже невдовзі, втім, увімкнулися досвідчені виконавці номінальних господарів. Зокрема, йдеться про Сергія Піддубного. Легендарний гравець, який на друге коло підсилив склад “пекарів”, оформив “дубль” за короткий проміжок часу. На 11-ій та 14-ій хвилинах “ICOOLA” довелося виймати м’яча із сітки власних воріт.

У другому таймі “Галицька здоба” вміло контролювала ситуацію і не дозволяла супернику зайвого. “Айфоністи” зуміли оформити один гол у відповідь, але не більше. Із рахунком 2:1 гра завершилася.

“Штурм” – “Nice Guys” (2:8)

“Хороші хлопці” вдруге у сезоні розгромно подужали “штурмовиків”. Цього разу, щоправда, голів у матчі було ще більше.

Взялися до справи підопічні Євгена Москвіна ще у першому таймі. Було помітне захмарне налаштування “гайсів”. Команда понад усе хотіла реабілітуватися за неприємну і непотрібну поразку минулого тижня від “Євро Форвардінг”.

Чотири забиті м’ячі від номінальних гостей та лише один пропущений у власні ворота ще до перерви багато чого означав. За такої гри відверто багато шансів у “Штурму” відігратися не було.

Другий тайм став дзеркальним відображенням першого. Знову чотири голи від “Nice Guys” та лише один від “штурмовиків”. Наслідок – закономірна звитяга чинних віцечемпіонів.

“NG Metal” – “Енергія-2-ЛП” (11:2)

Все сталося так, як гадалося. За два матчі чемпіонату “металісти” відправили до сітки воріт суперника 23 (!!!) м’ячі. Команди наразі перебувають на різних полюсах якості.

Вже за підсумками першого тайму рахунок у матчі був однозначним – 6:0 на користь “NG Metal”.

Друга частина зустрічі видалася трішечки більш вдалою для підопічних Володимира Осінчука. Голи у складі юних “енергетиків” забили Другов та Бекар. Проблема в тому, що “металісти” натомість відповіли ще 5 разів. Найбільш результативно діяв Когут, який оформив “покер”.

У підсумку – 11:2. “Металісти” вчергове задекларували свої найвищі цілі.

З повними записами усіх поєдинків туру, а також хайлайтами кожного матчу можете ознайомитися на нашому YouTube-каналі. 

Інформаційна служба АФЛ

Партнери