Об’єднаний чемпіонат АФЛ: анонс матчів чотирнадцятого туру

У суботу, 24 серпня, відбудуться матчі 14-го ігрового дня Об’єднаного чемпіонату АФЛ літнього сезону 2024 року. Заплановане проведення чотирьох інтригуючих протистоянь. Детальніше – у матеріалі.

“NG Metal” – “Галицька здоба” (9:00)

Матч двох зубрів місцевого футзалу. На двох команди точно трофеїв здобули більше, аніж усі інші учасники аматорських змагань на Львівщині. Від такого поєдинку очікування тільки найкращі.

У першому колі, щоправда, ситуація була майже така ж. Був розрахунок, що “пекарі” зможуть вставити палки в колеса лідеру. Втім, сталося не зовсім так, а з точністю до навпаки. Підсумок гри зафіксував розгром “Галицької здоби” – 4:11. Власне тому, цього разу підопічні Сергія Тригубця, які підсилилися досвідченими гравцями, мають намір довести, що минула зустріч була випадковістю.

“NG Metal”, своєю чергою, розцінює цю гру як чергову, аби достроково завершити сезон на першому місці. Команда у поточних змаганнях ще не поступалася і не планує робити це зараз.

Однозначно центральний матч туру. Шанси розцінимо як 60/40.

“Євро Форвардінг” – “UnoMas” (10:00)

Історія двох колективів дещо схожа. Щоправда, для того, аби стати конкурентноздатними у змаганнях АФЛ, “логістам” знадобилася менше часу.

Дві самобутні команди, які полюбляють та вміють робити футзальне видовище. У минулому турі “Євро Форвардінг”, тим не менш, зазнав неприємної поразки від “Копи” (3:4), а “UnoMas” ігровий день взагалі пропускав відповідно до календаря. Хто у кращій формі – сказати важко. Акцент варто робити на тому, що суперники є сусідами по турнірній таблиці. “UnoMas” – четвертий із 16-ма балами, “Євро Форвардінг” – п’ятий із 15-ма пунктами.

Очікуємо на дуже цікаву та непоступливу гру.

“Копа” – “ICOOLA” (11:00)

Зустріч “середняків” поточного чемпіонату. Як би того не хотілося обом командам, але вище голови жоден наразі стрибнути не може.

“Копа” хоч і має ще два матчі в запасі, але розраховувати на те, що команда ще побореться за призи, мабуть, не вартує. Моментами колектив спалахує, немов найяскравіша зірка на обрії, а інколи демонструє не надто задовільний футзал. Прогрес колективу неможливо не помітити, але цього наразі замало, щоб одягнути на себе медалі першості. У попередньому турі, тим не менш, підопічні Павла Костюка зуміли розібратися із завзятим “Євро Форвардінг” (4:3). Такий успіх, певна річ, підштовхує номінальних господарів і до подальших здобутків.

“Айфоністи” натомість цей сезон собі до заліку точно занести не можуть. У команди досі триває прицінювання до змагань нового рангу. Через це і результати нестабільні і подекуди навіть гра. Таких суперників як “Копа” все ж перемагати підопічним Віталія Радевича під силу. Тим паче, результат першого кола це підтверджує (3:0).

Гра приблизно рівних за класом та неоднакових за філософією команд.

“Енергія-2-ЛП” – “Nice Guys” (12:00)

Зовсім непростий календар для юних “енергетиків”.

Минулого тижня підопічні Володимира Осінчука потрапили під гарячу руку “NG Metal” (2:11), а вже зараз очікує гра із віцечемпіоном “Nice Guys”. Щоправда, дуже серйозний акцент робимо на тому, що саме із “хорошими хлопцями” у матчі першого кола “Енергія-2-ЛП” заробила свій єдиний на сьогоднішній день бал у поточному сезоні. Тоді команди зіграли 3:3 і були очікування, що надалі “енергетики” будуть діяти більш конкурентноздатно. Тим не менш, не так сталося, як гадалося. Можливо, результат попереднього матчу колективів підштовхне номінальних господарів до ще однієї сенсації.

“Хороші хлопці” натомість точно не збираються втрачати балів. Команда поки безуспішно намагається наздогнати “NG Metal”. Шанси залишаються, звісно, лише теоретичні, але втрачати очок із головним аутсайдером цього разу підопічні Євгена Москвіна точно наміру не мають.

Є очевидний фаворит, а є “андердог”. Попередня зустріч все ж показує, що завчасно із рахунків нікого не варто списувати.

*”Штурм” пропускає тур відповідно до календаря.

За усіма матчами у режимі Live-трансляцій матимете можливість стежити на YouTube-каналі АФЛ. Підписуйтесь та обов’язково вмикайте сповіщення.

Інформаційна служба АФЛ

Партнери