Перша Галицько-Волинська радіотехнічна бригада – переможець чемпіонату ПвК “Захід”

Турнір з футзалу між усіма бригадами і полками повітряного командування відбувся напередодні Дня державного прапора. З поміж семи колективів перемогу здобув “А 4324”. Детальніше – у матеріалі.

Змагання, що відбулися у співорганізації із Асоціацією футзалу Львівщини, було проведено не вперше. У попередні роки АФЛ також радо відгукувалася на пропозиції українських військових.

Цього ж року команди спершу було поділено на дві групи: А та B відповідно. У першій – четверо учасників, у другій – троє.

Відповідно до підсумків групового раунду було визначено по дві найсильніших команди з кожної групи. Таким чином у півфіналі зійшлися “А 4623” та “А 2166”. Перемогу у цій грі святкували перші – 4:2. Другий півфінал завершився звитягою “А 4324” над “А 1349” – 3:2.

Матч за “золото” був, як і належить, найбільш непоступливим. Втім, єдиний переможний гол у грі таки вдалося забити “А 4324”. Поєдинок за третє місце було підсумовано звитягою “А 1349” над “А 2166” – 4:2.

На церемонії нагородження учасників турніру та призерів відзначали начальник штабу, заступник командувача ПвК “Захід”, бригадний генерал Сергій Рябко і президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як.

Окрім командних відзнак, вручили також нагороди індивідуалістам:

“Найкращий воротар” – Юрій Давидов

“Найкращий захисник” – Микола Гречанівський

“Найкращий бомбардир” – Олексій Сорока

“Найкращий гравець” – Василь Войтюк

Дякуємо нашим захисникам за їхню важку роботу. З радістю завітаємо та допоможемо організувати ще не один подібний футзальний турнір.

Інформаційна служба АФЛ

Партнери