Національна збірна України розпочинає свій шлях на ЧС-2024 з футзалу

У неділю, 15 вересня, підопічні Олександра Косенка проведуть свою першу гру на Мундіалі, який цьогоріч відбувається в Узбекистані. Детальніше про розклад поєдинків – у матеріалі.

Варто відзначити, що наша команда є однією з 24-ох національних збірних, які кваліфікувалися до основного раунду. “Синьо-жовті” виступатимуть у групі “С” та змагатимуться зі збірними Анголи, Афганістану і Аргентини.

З аргентинцями, до слова, наша команда зіграє вже сьогодні о 18:00 за київським часом. Двобій прийматиме “Хумо Арена” в Ташкенті. На цьому ж майданчику Україна зіграє із Анголою 18 вересня. Час початку зустрічі о 15:30. Закриватимуть груповий етап українці 21 вересня. Саме у цей день Універсальний спортивний комплекс в Андижані прийматиме нашу зустріч із Афганістаном. Гра стартує о 18:00.

У випадку позитивних результатів “синьо-жовті” кваліфікуються до плей-оф, який триватиме аж до 6 жовтня. На цю дату запланований фінал турніру.

Усі матчі за участі збірної України з футзалу на ЧС в Узбекистані покаже Суспільне Спорт (діджитал платформа, канали суспільного мовлення, ютуб, сайт).

Підтримуємо наших козаків та бажаємо їм якнайкращих виступів на Мундіалі!

Світлина: АФУ

Інформаційна служба АФЛ

Партнери