Об’єднаний чемпіонат АФЛ: підсумки сімнадцятого ігрового дня

У суботу, 14 вересня, відбулися поєдинки 17-ого туру Об’єднаного чемпіонату АФЛ. Детальніше про зустрічі та результати, які було зафіксовано, – розповідаємо у матеріалі.

“Галицька здоба” – “Євро Форвардінг” (4:3)

Максимально видовищне протистояння, до створення якого долучились обоє команд.

Перед “Галицькою здобою” стояло чітке турнірне завдання. Якщо команда перемагає – то достроково стає “срібним” призером. Варто відзначити, що виконання такої мети далося підопічним Сергія Тригубця дуже непросто.

“Євро Форвардінг” забив майже миттєво. Вже на першій хвилині Тимощук вивів свою команду вперед. До такого “пекарі”, звісно, не були готові, але завдяки досвіду доволі швидко оговтались. На пʼятій хвилині відновив паритет Люблінський, а вже за мить Богданов узагалі вивів номінальних господарів уперед. Більше голів у першому таймі забито не було.

Друга частина матчу стала ще більш ефектною. Команди роззабивались, а інтрига жила до останніх хвилин зустрічі. У другому таймі за “Галицьку здобу” забивав Москалик та Люблінський. Лещишин та Великий розписувались за “Євро Форвардінг”.

Перестрілявши на один м’яч суперника, “пекарі” таки здобули звитягу у матчі. Підопічні Сергія Тригубця забезпечили собі “срібло” за тур до завершення чемпіонату.

“ICOOLA” – “Енергія-2-ЛП” (1:0)

Від цієї гри точно розраховували більшого у компоненті результативності. Такий мінімальний результат навіть десь можна вважати сенсаційним.

Певна річ, особливого розрахунку від дій юних “енергетиків” було не надто багато. Команда продовжує поступатись і навіть у матчі із не надто мотивованими гравцями “ICOOLA” здобути бодай заліковий пункт не змогла.

“Айфоністи”, своєю чергою, діяли доволі спокійно. Забивши на 22-ій хвилині, Янюк подарував своєму колективу перемогу. Цей поєдинок, до слова, став заключним у сезоні для підопічних Віталія Радевича. Команда фінішувала шостою, що можна вважати задовільним результатом, враховуючи дебютний сезон на такому рівні для “акул”.

З нетерпінням чекаємо наступного чемпіонату, щоб подивитись на більш досвідчену “ICOOLA”.

“Штурм” – “NG Metal” (2:8)

Цього разу “штурмовикам” особливої конкуренції потужнішому опоненту нав’язати не вдалося.

Вже з перших хвилин вже чинний чемпіон “NG Metal” почав діяти більш поважно та переконливо. Стосувалося це як роботи із м’ячем, так і реалізації створених моментів. Перший тайм завершився із результатом 4:1 на користь “металістів”. Окрім Когута, Максимика та Гриника допоміг забивати номінальним гостям і представник “Штурму”. Сікач на 12-ій хвилині зрізав м’яча у власні ворота. “Гол престижу” у першому таймі для “штурмовиків” оформив Михайло Чорний.

По перерві знову чотири пропущені голи для “Штурму” та лише один забитий. По “дублю” як наслідок оформили Максимик та Гриник. Також по разу відзначились Цюпка і Кураш. У ролі “ложки меду” знову виступила результативність від Михайла Чорного.

У підсумку – розгром від “NG Metal”. Попри вже здобуте “золото”, команда не має наміру до фінального свистка сезону більше втрачати залікові пункти.

“UnoMas” – “Копа” (4:2)

Все-таки не хочуть “ресторатори” віддавати четверту позицію. У матчі із непростою “Копою” підопічні Андрія Федюка таки зуміли здобути важливу звитягу.

Парад голів цього матчу розпочався вже на 6-ій хвилині. Результативностями обмінялись Асатрян та Саприка. Далі, втім, настав зоряний час Михайлишина. Ще до перерви Ігор оформив “дубль”, чим суттєво підкосив моральне налаштування молодих підопічних Павла Костюка.

Другий тайм став більш інтригуючим, але навіть одного голу Михайлишина (записав до свого активу “хет-трик” у підсумку) було достатньо, щоб “UnoMas” почував себе впевнено. Ще один м’яч від Асатряна особливої ролі у глобальному плані не зіграв.

“UnoMas” переміг амбіційного суперника та внаслідок осічки “Євро Форвардінг” тепер перебуває на четвертій сходинці.

З повними записами усіх поєдинків туру, а також хайлайтами кожного матчу можете ознайомитися на нашому YouTube-каналі. 

Інформаційна служба АФЛ

Партнери