Об’єднаний чемпіонат АФЛ: анонс матчів четвертого туру

У суботу, 15 червня, проведуть поєдинки четвертого туру у рамках літнього сезону Об’єднаного чемпіонату АФЛ. На вболівальників очікує черговий гарячий змагальний день. Детальніше – у матеріалі.

“Копа” – “Євро Форвардінг” (10:00)

До очної дуелі команди підходять у кардинально різних настроях.

Якщо “Копа” зуміла здобути вольову звитягу у “молодіжному” дербі минулої суботи, то “логісти” зазнали другої розгромної поразки за стартові тури. Звісно, за таких умов більш психологічно готовими продовжувати власний успіх можуть стати саме підопічні Павла Костюка. Втім, не все так очевидно.

І перевагою, і водночас недоліком “копівців” може стати юнь хлопців. Після падінь чи навпаки злетів номінальним господарям інколи важко даються наступні поєдинки. Власне тому, усе буде також залежати від налаштування “Копи” на суперника, який на перший погляд ще поки не розкрився.

Для “Євро Форвардінг” завдання – не пропустити швидкий гол, а якщо це станеться – не опускати голови. У другому турі поєдинок із “енергетиками” довів, що “логісти” можуть демонструвати доволі непоступливу та навіть цікаву гру і, звісно ж, перемагати.

Прогнозуємо дуже захопливий матч. Звитягу ж святкуватиме той, хто зуміє найбільш дисципліновано попрацювати у захисті.

“ICOOLA” – “Галицька здоба” (11:00)

Матч добре знайомих суперників. У крайніх сезонах вони неодмінно мірялися силами у Бізнес-лізі Львівщини.

Влітку 2023-го двічі перемагала “пекарів” саме команда “айфоністів” із рахунками 3:1 та 7:1 відповідно. Взимку ж “Галицька здоба”. У сезоні 23/24 натомість протистояння були більш напруженими. Спершу команди очки поділили – 2:2, а вже у другому колі сильнішими були саме “пекарі” – 3:2.

Наразі ситуація така, що “Галицька здоба” за потенційно набраними балами – один із лідерів. Та чи можна говорити про відповідне реноме вже після трьох турів? Певно, що ні. “ICOOLA” у таблиці хоч і нижче, але у поточному контексті це особливої ролі не грає.

Переконані, що матч буде дійсно непоступливим. Крім того, після серії невдач “айфоністи” точно захочуть повернути собі позитивний ритм, а “Галицька здоба” після відпочинку минулого тижня, пов’язаного із календарем, знову плануватиме виключно перемогу.

Скоріш за все, долю зустрічі вирішить невелика різниця в рахунку. Можливо, це буде навіть гандикап в один м’яч.

“Nice Guys” – “Штурм” (12:00)

Старі добрі знайомі, які знову зійдуться у герці.

Історія протистоянь між цими суперниками налічує далеко не один і не два матчі. Статистику зустрічей, мабуть, оголошувати буде не надто актуально, а от згадати те, що минулого літа підопічні Юрія Цибика вкрали з-під носа у “Nice Guys” третю позицію – точно вартує.

Якщо так розібратися, то “Штурм” виступає доволі стабільно у компоненті результату. Минулої зими “штурмовики” також стали “бронзовими”. Як не йшли б справи у номінальних гостей, але недооцінювати цього суперника просто неможливо.

Чудово розуміють це і “хороші хлопці”. Команда уже має в пасиві одну поразку від “NG Metal”, тому далі розкидатись заліковими пунктами точно не має наміру. Хоч “Штурм” і непростий суперник, але колектив Євгена Москвіна однозначно з перших хвилин гратиме тільки на перемогу.

Невелику перевагу віддаємо у цій парі “Nice Guys”, але нагадаємо, що “штурмовики” точно вміють дивувати.

“Енергія-2-ЛП” – “NG Metal” (13:00)

Поки основна “Енергія” буде намагатись продовжить фінальну серію Екстра-ліги з чинним чемпіоном України “ХІТом”, у цей же час юні футзалісти “Енергії-2” зустрінуться із чинним чемпіоном Суперліги АФЛ “NG Metal”.

На сьогоднішній день “енергетики” залишаються єдиними, хто ще не набирав балів у поточному сезоні Об’єднаного чемпіонату. Підопічні Володимира Осінчука, щоправда, і провели поки тільки два матчі. Наступне випробування – однозначно найскладніше. “Металісти” володіють довжелезною лавкою запасних і активно набирають ходу. У трьох матчах – три перемоги.

Певна річ, у цій парі є очевидний фаворит. “Енергія-2-ЛП”, окрім власної вдалої гри, має заручитися ще й неабиякою підтримкою фарту задля досягнення позитивного результату у прийдешній зустрічі. Втім, футзал – дуже непередбачуваний вид спорту.

Подивимося, що цього разу нам підготує її величність ГРА.

*”UnoMas” прийдешній тур пропустить відповідно до календаря.

За усіма матчами у режимі Live-трансляцій матимете можливість стежити на YouTube-каналі АФЛ. Підписуйтесь та обов’язково вмикайте сповіщення.

Інформаційна служба АФЛ

 

Партнери